Carport och garage byggsatser

Jag funderar på att bygga ett garage eller en carport och jag har kommit fram till att det blir enklast att köpa en byggsats. Byggmax har byggsatser och man kan beställa online.
 
Här är några exempel på Carport byggsats som jag funderar på
 

Snygg vit Carport
 
Så här ser byggsatsen ut färdigmonterad men omålad. Jag funderar på att måla med vit färg för det är snyggast.
 
Sen ska jag bygga ett garage också men då vet jag inte riktigt vilken garage byggsats jag ska välja eller vilken färg jag ska ha. Här är exempel på olika färger
 
Här är en garagebyggsats
Här är exempel på en gråmålad dubbelgarage byggsats. Ser riktigt snyggt ut!
Ljusgrå dubbelgarage
Gult dubbelgarage? Är det snyggt?
 
Man får också tänka på priset för man vill ju gärna köpa en garage byggsats billigt om det finns möjlighet. Se garage byggsats pris på byggsatshuset.se.

Byggsats för garage går att köpa på Byggmax.se och Buildor.se Det går att få tag på relativt billiga garage byggsatser. Byggar man garaget själv så blir det betydligt billigare och då kan det vara bra att ha en ritning och en byggsats att montera.
 
Om man inte har möjlighet att bygga garaget själv på grund av att man helt enkelt inte hinner med eller i fall man inte är tillräckligt händig eller vilken anledning det än må vara till att man inte kan bygga carporten själv så kan man köpa en garage byggsats och anlita någon som kan göra grovarbetet och sedan kan man göra det som man har tid och möjlighet att utföra själv för att på så sätt dra ner på kostnaden så mycket som möjligt.
 
Se byggsatshuset.se för mer information om byggsats för fritidshus.
 
På byggsatshuset kan man hitta information om alla möjliga slags byggsatser allt från lusthus byggsats till attefallshus byggsats. Det är mycket man bör tänka på när man ska bygga hus eller stuga på tomten, inte minst vilken grund man ska använda och hur man lägger en bra grund för ett bygge.
 
Även om det kan vara ganska svårt och tidskrävande att bygga nytt garage själv så blir det enklare att göra det om man köper en byggsats som man monterar. Det är en viss känsla att ha byggt garaget själv och det är faktiskt riktigt roligt. Visst tar det tid men det är bara att sluta titta på tv några dagar så får man massor med tid över till att bygga :)